23/04/2019 22:05:32

«Χαϊλάντερ» ο Πούτιν; Δείτε τις φωτογραφίες που για τους θαυμαστές του αποδεικνύουν πως είναι… αθάνατος!

«Χαϊλάντερ» ο Πούτιν; Δείτε τις φωτογραφίες που για τους θαυμαστές του αποδεικνύουν πως είναι… αθάνατος! - Media

 

Παλαιότερα υπήρχε ο Κόμης του Σαιν Ζερμαίν. Μετά ήταν της μόδας ο Χαϊλάντερ. Μήπως στη λίστα των "αθανάτων" συγκαταλέγεται και ο Πούτιν;

Αγαπημένο θέμα των χρηστών του Διαδικτύου αποτελεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν, με κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφορούν να έχουν προκαλέσει… φρενίτιδα στους θαυμαστές του Ρώσου Προέδρου.

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες, από το 1920 και το 1941, οι οποίες δείχνουν έναν άντρα που μοιάζει με τον Πούτιν.

Από τη στιγμή της κυκλοφορίας των φωτογραφιών και μετά, οι λάτρες των θεωριών συνωμοσίας κάνουν «πάρτι», καθώς, σύμφωνα με αυτούς, τα ενσταντανέ αυτά αποτελούν απόδειξη ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι… αθάνατος! Βέβαια υπάρχουν και οι πιο «ακραίοι», οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο Ρώσος Πρόεδρος είναι όχι μόνο αθάνατος αλλά ένα μυθικό πλάσμα που κατοικεί στον πλανήτη μας για εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρόνια!

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.