search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 09:03
MENU CLOSE

Ιδιοκτήτης παμπ προσπαθεί να αποτρέψει καβγά και βγαίνει νοκ άουτ με μία μπουνιά (Video)

17.12.2015 07:04
Ιδιοκτήτης παμπ προσπαθεί να αποτρέψει καβγά και βγαίνει νοκ άουτ με μία μπουνιά (Video) - Media
 
Η στιγμή όπου ο ιδιοκτήτης μιας παμπ στην περιοχή του Μάντσεστερ, δέχεται μία μπουνιά από πελάτη και βγαίνει νοκ άουτ, καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματός του.

 

Η στιγμή όπου ο ιδιοκτήτης μιας παμπ στην περιοχή του Μάντσεστερ, δέχεται μία μπουνιά από πελάτη και βγαίνει νοκ άουτ, καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματός του.

Ο 46χρονος Jason Monks, ιδιοκτήτης της πάμπ, όπως φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας συνοδεύει ήρεμα μία γυναίκα εκτός της παμπ, η οποία λίγο νωρίτερα είχε εμπλακεί σε καβγά. Λίγο πριν περάσει την πόρτα, δέχεται ένα χτύπημα στο κεφάλι και πέφτει αναίσθητος στο πεζοδρόμιο.

Ενώ ο τύπος που χτύπησε τον ιδιοκτήτη και η γυναίκα που είχε εμπλακεί σε καβγά, φαίνεται να φεύγουν από το σημείο, η γυναίκα επιστρέφει και συνεχίσει να μαλώνει με τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη της παμπ.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, προσήγαγε τον τύπο που χτύπησε τον ιδιοκτήτη της παμπ, αλλά τον άφησε ελεύθερο με συστάσεις. Ο ιδιοκτήτης της παμπ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν είχε κάτι ανησυχητικό και σήμερα στρέφεται νομικά κατά του τύπου που τον χτύπησε, αλλά και κατά της αστυνομίας που τον άφησε ελεύθερο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 09:02