search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:09
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Η Γεροβασίλη ψεύδεται ασύστολα

17.12.2015 13:22
Σκληρή κριτική ΠΑΣΟΚ στις εξαγγελίες Τσίπρα για την Παιδεία: Ανεφάρμοστες υποσχέσεις - Media

Δριμεία επίθεση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη εξαπολύει η οικονομική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ με αφορμή δήλωσή της για θέματα φορολογίας

 

Δριμεία επίθεση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη εξαπολύει η οικονομική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ με αφορμή δήλωσή της για θέματα φορολογίας: «Η Κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε σήμερα το πρωί ‘Νέοι φόροι δεν υπάρχουν, υπάρχει συνέχιση φόρων’. Η Κυβερνητική εκπρόσωπος ψεύδεται ασύστολα και ανερυθρίαστα και διάλεξε και τη στιγμή, αφού στις επόμενες μέρες οι πολίτες καλούνται να καταβάλουν άμεσους φόρους 7,5 δις €» λένε από το ΠΑΣΟΚ και προσθέτουν «αν η περσινή δέσμευση του κ. Τσίπρα για την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ πήρε αβίαστα το 1ο βραβείο του συνειδητού ψεύδους η σημερινή δήλωση της κ. Γεροβασίλη της δίνει φτερά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης μεταξύ αυτών πουν ζουν εδώ αλλά βρίσκονται αλλού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε αύξηση των εξής φόρων 

«Η αύξηση του ΦΠΑ σε δεκάδες κατηγορίες αγαθών & υπηρεσιών. Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά. Η αύξηση όλων ανεξαίρετα των προκαταβολών φόρου. Η αύξηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης. Η επιβολή φόρου στο κρασί. Ακόμα και η προβλεπόμενη από τον προϋπολογισμό φορολογική λαίλαπα στο αγροτικό εισόδημα που βρίσκεται επί θύραις δεν αποτελούν νέους φόρους κατά την κα Γεροβασίλη».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50