search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:38
MENU CLOSE

Βρέθηκε προκήρυξη για την έκρηξη στον ΣΕΒ

21.12.2015 13:01
ΣΕΒ: Ώρα για επανεκκίνηση της οικονομίας - Media

Συναγερμός σήμανε στα κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στα γραφεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και υποστήριξε πως μία προκήρυξη έχει τοποθετηθεί σε κάδο σκουπιδιών στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα σε σημείο επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη.

 

Φάκελος με προκήρυξη σε ηλεκτρονική μορφή βρέθηκε το μεσημέρι από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στα Εξάρχεια μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στην εφημερίδα «Το Βήμα».

Όπως έγινε γνωστό ο άγνωστος που τηλεφώνησε στην εφημερίδα ανέφερε στην τηλεφωνήτρια ότι στη διασταύρωση Εμμ. Μπενάκη και Σμολένσκι υπάρχει φάκελος με προκήρυξη χωρίς να αναφέρει οργάνωση ή το θέμα της προκήρυξης.

Η τηλεφωνήτρια ενημέρωσε πρώτα την Άμεση Δράση γι’ αυτό και κινητοποιήθηκε αμέσως η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο ερεύνησαν αρχικά έναν κάδο απορριμμάτων στον οποίο δεν βρέθηκε τίποτα αλλά λίγο αργότερα βρέθηκε πράγματι ένας κίτρινος φάκελος σε κουτί του ΟΤΕ σε μικρή απόσταση από το σημείο. Στο φάκελο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε ένα USB στικ το οποίο ερευνάται από την αστυνομία.

Όπως ανέφεραν ανώτεροι αξιωματικοί μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουν την οργάνωση που απέστειλε την προκήρυξη ούτε αν αναλαμβάνει ευθύνη για την πρόσφατη βομβιστική επίθεση στο ΣΕΒ ή άλλη ενέργεια.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνα στο στικάκι αναμένεται ότι θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:37