12/07/2020 00:05:00

Βρέθηκε προκήρυξη για την έκρηξη στον ΣΕΒ

Βρέθηκε προκήρυξη για την έκρηξη στον ΣΕΒ - Media

 

Φάκελος με προκήρυξη σε ηλεκτρονική μορφή βρέθηκε το μεσημέρι από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στα Εξάρχεια μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στην εφημερίδα «Το Βήμα».

Όπως έγινε γνωστό ο άγνωστος που τηλεφώνησε στην εφημερίδα ανέφερε στην τηλεφωνήτρια ότι στη διασταύρωση Εμμ. Μπενάκη και Σμολένσκι υπάρχει φάκελος με προκήρυξη χωρίς να αναφέρει οργάνωση ή το θέμα της προκήρυξης.

Η τηλεφωνήτρια ενημέρωσε πρώτα την Άμεση Δράση γι’ αυτό και κινητοποιήθηκε αμέσως η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο ερεύνησαν αρχικά έναν κάδο απορριμμάτων στον οποίο δεν βρέθηκε τίποτα αλλά λίγο αργότερα βρέθηκε πράγματι ένας κίτρινος φάκελος σε κουτί του ΟΤΕ σε μικρή απόσταση από το σημείο. Στο φάκελο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε ένα USB στικ το οποίο ερευνάται από την αστυνομία.

Όπως ανέφεραν ανώτεροι αξιωματικοί μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουν την οργάνωση που απέστειλε την προκήρυξη ούτε αν αναλαμβάνει ευθύνη για την πρόσφατη βομβιστική επίθεση στο ΣΕΒ ή άλλη ενέργεια.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνα στο στικάκι αναμένεται ότι θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.