search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 11:05
MENU CLOSE

Η Γεννηματά tweetάρει για να δικαιολογήσει την απουσία της από την υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης

23.12.2015 11:37
Γεννηματά: Ενωμένοι να διαμορφώσουμε το μέλλον μας με μια ισχυρή και αξιόπιστη κυβέρνηση  - Media

Με τρεις αναρτήσεις στο Twitter σχολίασε η Φώφη Γεννηματά την υπερψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων και με αυτόν τον τρόπο επιχείρησε να ξεπεράσει και την απουσία της από την ψηφοφορία.

 

Με τρεις αναρτήσεις στο Twitter σχολίασε η Φώφη Γεννηματά την υπερψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων και με αυτόν τον τρόπο επιχείρησε να ξεπεράσει και την απουσία της από την ψηφοφορία. Συγκεκριμένα η Φώφη Γεννηματά έγραψε:

«Σήμερα ξημέρωσε μια καλύτερη ημέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας. Συμβάλλαμε αποφασιστικά σε αυτό. Το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη προόδου».

Νωρίτερα είχε tweetάρει: «Να λείπουν οι ακρότητες, απαιτούνται συναινέσεις σε ζητήματα που αφορούν στην ισονομία και κυρίως στην αξιοπρέπεια των πολιτών».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε: «Κύριε Τσίπρα συστράτευση απέναντι στο σκοτάδι δεν γίνεται μαζί με ακροδεξιούς και οφοβοφικούς». 

Στο μεταξύ συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, ενημερώνουν ότι ήταν χτες στη Βουλή, αλλά απουσίασε απο την  ψηφοφορία,  γιατί ένοιωσε ξαφνική αδιαθεσία και αφού ήταν βέβαιο πως δεν υπήρχε κίνδυνος να μην περάσει το σύμφωνο συμβίωσης.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 11:03