search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 21:33
MENU CLOSE

Στο Βερολίνο ο ΠτΔ – Συνάντηση με Μέρκελ για προσφυγικό και μεταρρυθμίσεις

17.01.2016 09:08
Στο Βερολίνο ο ΠτΔ – Συνάντηση με Μέρκελ για προσφυγικό και μεταρρυθμίσεις - Media

Στο Βερολίνο μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετά από πρόσκληση του Γερμανού ομολόγου του  Χοακίμ Γκάουκ.Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του ο κ.Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον κ.Γκάουκ και την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

 

 

Στο Βερολίνο μεταβαίνει τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετά από πρόσκληση του Γερμανού ομολόγου του  Χοακίμ Γκάουκ.Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του ο κ.Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον κ.Γκάουκ και την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με δήλωση του Γερμανού κυβερνητικού εκπροσώπου στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης Παυλόπουλου-Μέρκελ θα βρίσκονται η προσφυγική κρίση ,”η οποία επιβαρύνει ιδιαίτερα την Ελλάδα και την Γερμανία “και η πορεία των μεταρρυθμίσεων στο πλαίσιο του τρίτου προγράμματος βοήθειας.

Ο κ.Παυλόπουλος στη συνέχεια θα μεταβεί στην Φρανκφούρτη όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 21:33