search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 20:28
MENU CLOSE

Νέα τραγωδία στο Αιγαίο – Εντοπίστηκαν νεκρά ένα βρέφος και ένα παιδί σε ναυάγιο με τουλάχιστον 7 θύματα

27.01.2016 07:17
Νέα τραγωδία στο Αιγαίο – Εντοπίστηκαν νεκρά ένα βρέφος και ένα παιδί σε ναυάγιο με τουλάχιστον 7 θύματα - Media

Η σορός ενός βρέβους εντοπίστηκε σε παραλία της Κω μετά τη βύθιση λέμβου, βόρεια του Ακρωτηρίου Αμμόγλωσσα, στην οποία επέβαιναν 9 μετανάστες και πρόσφυγες.

 

Επτά σοροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά, ανασύρθηκαν από πλωτό του λιμενικού, από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Ακρωτηρίου Αμμόγλωσσα της Κω, όπου το πρωί στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή βυθίστηκε λέμβος που μετέφερε 9 μετανάστες και πρόσφυγες. Επίσης, η σορός ενός βρέφους εντοπίστηκε σε κοντινή παραλία του νησιού.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από έναν άνδρα ο οποίος επέβαινε στη λέμβο και κολύμπησε 2,5 ναυτικά μίλια μέχρι την  Κω, όπου και ειδοποίησε τις αρχές. Μια γυναίκα βρέθηκε ζωντανή και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Κω.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, από πλωτό του λιμενικού, σκάφος της frontex, ελικόπτερο σούπερ πούμα και σκάφος της ελληνικής ομάδας διάσωσης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 20:27