search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 23:48
MENU CLOSE

Το «ατύχημα» του Νίκου Παππά και οι ειρωνείες της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου

29.01.2016 10:18
Το «ατύχημα» του Νίκου Παππά και οι ειρωνείες της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου - Media

Ενώ στο βήμα της Ολομέλειας ήταν η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, εξαπολύοντας «μύδρους» κατά του Νίκου Παππά για την τροπολογία που αφορά τις τηλεοπτικές άδειες τα υπουργικά έδρανα γέμισαν… νερά! 

 

Ενώ στο βήμα της Ολομέλειας ήταν η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, εξαπολύοντας «μύδρους» κατά του Νίκου Παππά για την τροπολογία που αφορά τις τηλεοπτικές άδειες τα υπουργικά έδρανα γέμισαν… νερά! Τι είχε συμβεί;

Το ποτήρι με το νερό που κρατούσε στα χέρια του ο υπουργός Επικρατείας γλίστρησε από τα χέρια του, γεμίζοντας με νερό το έδρανο μπροστά του. «Είχατε κάποιο ατύχημα κ. Παππά… απαπαπα!», σημείωσε με ειρωνικό τόνο η «γαλάζια» βουλευτής που αντιλήφθηκε το «ατύχημα» του Νίκου Παππά. «Αν θέλετε να αποφασίζει η Βουλή τον αριθμό των αδειών τότε να βάλετε αυξημένη πλειοψηφία. Τότε δεν θα σπάει ο κ. Παππάς ποτήρια και εγώ δεν θα μιλάω», σημείωσε λίγο αργότερα η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 23:43