Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Πατάτες και αυγά. Δύο αγαπημένα υλικά τα οποία συνδυάζουμε με φύλλο καταϊφι για να δώσουμε στην ομελέτα μια πιο γουστόζικη γεύση.
Πατάτες και αυγά. Δύο αγαπημένα υλικά τα οποία συνδυάζουμε με φύλλο καταϊφι για να δώσουμε στην ομελέτα μια πιο γουστόζικη γεύση.
3 πατάτες κομμένες σε κυβάκια
100 γρ. φέτα θρυμματισμένη
50 γρ. κασέρι τριμμένο
5 κ.σ. γάλα
6 φέτες γαλοπούλα καπνιστή κομμένες σε φετάκια
6 αυγά
5 κ.σ. καταίφι θρυμματισμένο
1 κ.σ. βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο δυόσμο
Αλατίζουμε τα κυβάκια πατάτας και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.
Αφήνουμε το κανταΐφι να ξεπαγώσει και να στεγνώσει.
Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα μέχρι να αφρατέψουν.
Σε άλλο τηγάνι, σοτάρουμε ελαφρά τη γαλοπούλα και το κανταΐφι. Προσθέτουμε τις τηγανισμένες πατάτες, τη φέτα, το κασέρι και περιχύνουμε τα υλικά με το μείγμα των αυγών/γάλακτος.
Αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί για 5 λεπτά.
Αποσύρουμε απ’ το μάτι και αναποδογυρίζουμε την ομελέτα σε πιάτο, ώστε το κανταΐφι να έρθει απ΄την πάνω πλευρά.
Ξαναβάζουμε στο τηγάνι, και ξαναβάζουμε στο μάτι να ψηθεί για 5 λεπτά ακόμη.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.