22/09/2019 22:51:27
15.4.2011

Η εγχείρηση επέτυχε το νοσοκομείο απέθανε

Η εγχείρηση επέτυχε το νοσοκομείο απέθανε - Media

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Κλείνουν τα νοσοκομεία προς δικαίωση όλων εκείνων των αγωνιστών που βρίσκονται επί των επάλξεων υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας υπερασπιζόμενοι τα λογικότατα δικαιώματά τους, που είναι το ελληνικό Δημόσιο να ξοδεύει περισσότερα για τα νοσοκομεία από ό,τι χώρες του επιπέδου της Γερμανίας και αυτής ακόμα της Αμερικής, δίχως φυσικά να προσφέρουν στο ελάχιστο τις στοιχειώδεις ιατρικές υπηρεσίες που αναλογούν στον λαό· που αγωνίζονται για να υπερτιμολογούν μια ένεση στο εκατονταπλάσιο από ό,τι στοιχίζει σε όλα τα υπόλοιπα νοσοκομεία του πλανήτη· που αγωνίζονται για να διατηρήσουν το ιερό και απαραβίαστο δικαίωμα στην εργασία να διαθέτει ανάλογα με το ιατρικό του κύρος ο κάθε μεγαλογιατρός καμιά δεκαριά κλίνες του δημόσιου νοσοκομείου για πάρτη του· που αγωνίζονται για να μην τεθεί εν αμφιβόλω το κεκτημένο με ιδρώτα και αγώνες επίδομα καλής πίστης και θέλησης, γνωστότερο ως φακελάκι. Υπερσυνταγογραφήσεις, υπερκατανάλωση φαρμάκων, υπερκοστολογήσεις υπηρεσιών, μια άνευ προηγουμένου κατασπατάληση υπέρ των ολίγων και των κυκλωμάτων που λυμαίνονται το αγαθό της δημόσιας Υγείας, και πάνω από όλα κυβερνήσεις ανίκανες, άβουλες, συνένοχες, που συμμετείχαν εγκληματικά σε αυτή την αθλιότητα, βάζουν λουκέτο πτώχευσης, δικαίως πλέον – αν υπάρχει τέτοιο δίκιο – σε νοσοκομεία, σχολεία και σε λίγο σε ολόκληρη τη χώρα!

Ο αγώνας όλων όσοι αγωνίστηκαν για να χρεοκοπήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, η χώρα, η καθημερινότητά μας, μέσα από την εμπεδωμένη νοοτροπία της άνευ ελέους κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος ατιμώρητα και με εύσημα επιπλέον, δικαιώθηκε. Η εγχείρηση πέτυχε, τα νοσοκομεία απέθαναν! Οι υπόλοιποι περιμένουμε απλώς τη σειρά μας!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.