search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:03
MENU CLOSE

Η εγχείρηση επέτυχε το νοσοκομείο απέθανε

15.04.2011 08:17
Η εγχείρηση επέτυχε το νοσοκομείο απέθανε - Media

Κλείνουν τα νοσοκομεία προς δικαίωση όλων εκείνων των αγωνιστών που βρίσκονται επί των επάλξεων υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας υπερασπιζόμενοι τα λογικότατα δικαιώματά τους, που είναι το ελληνικό Δημόσιο να ξοδεύει περισσότερα για τα νοσοκομεία από ό,τι χώρες του επιπέδου της Γερμανίας και αυτής ακόμα της Αμερικής, δίχως φυσικά να προσφέρουν στο ελάχιστο τις στοιχειώδεις ιατρικές υπηρεσίες που αναλογούν στον λαό·

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Κλείνουν τα νοσοκομεία προς δικαίωση όλων εκείνων των αγωνιστών που βρίσκονται επί των επάλξεων υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας υπερασπιζόμενοι τα λογικότατα δικαιώματά τους, που είναι το ελληνικό Δημόσιο να ξοδεύει περισσότερα για τα νοσοκομεία από ό,τι χώρες του επιπέδου της Γερμανίας και αυτής ακόμα της Αμερικής, δίχως φυσικά να προσφέρουν στο ελάχιστο τις στοιχειώδεις ιατρικές υπηρεσίες που αναλογούν στον λαό· που αγωνίζονται για να υπερτιμολογούν μια ένεση στο εκατονταπλάσιο από ό,τι στοιχίζει σε όλα τα υπόλοιπα νοσοκομεία του πλανήτη· που αγωνίζονται για να διατηρήσουν το ιερό και απαραβίαστο δικαίωμα στην εργασία να διαθέτει ανάλογα με το ιατρικό του κύρος ο κάθε μεγαλογιατρός καμιά δεκαριά κλίνες του δημόσιου νοσοκομείου για πάρτη του· που αγωνίζονται για να μην τεθεί εν αμφιβόλω το κεκτημένο με ιδρώτα και αγώνες επίδομα καλής πίστης και θέλησης, γνωστότερο ως φακελάκι. Υπερσυνταγογραφήσεις, υπερκατανάλωση φαρμάκων, υπερκοστολογήσεις υπηρεσιών, μια άνευ προηγουμένου κατασπατάληση υπέρ των ολίγων και των κυκλωμάτων που λυμαίνονται το αγαθό της δημόσιας Υγείας, και πάνω από όλα κυβερνήσεις ανίκανες, άβουλες, συνένοχες, που συμμετείχαν εγκληματικά σε αυτή την αθλιότητα, βάζουν λουκέτο πτώχευσης, δικαίως πλέον – αν υπάρχει τέτοιο δίκιο – σε νοσοκομεία, σχολεία και σε λίγο σε ολόκληρη τη χώρα!

Ο αγώνας όλων όσοι αγωνίστηκαν για να χρεοκοπήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, η χώρα, η καθημερινότητά μας, μέσα από την εμπεδωμένη νοοτροπία της άνευ ελέους κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος ατιμώρητα και με εύσημα επιπλέον, δικαιώθηκε. Η εγχείρηση πέτυχε, τα νοσοκομεία απέθαναν! Οι υπόλοιποι περιμένουμε απλώς τη σειρά μας!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:00