search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:50
MENU CLOSE

Γιατί η Κέιτ Γουίνσλετ, «χούφτωσε» το στήθος της Σούζαν Σάραντον; (Video)

01.02.2016 16:00
Συνελήφθη η Σούζαν Σάραντον σε διαδήλωση κατά του Τραμπ - Media

Τι και εάν η Σούζαν Σάραντον είναι 69 ετών; Το μυαλό της, οι απόψεις της και φυσικά το κορμί της την καθιστούν μια άκρως σαγηνευτική γυναίκα.

 

 

Τι και εάν η Σούζαν Σάραντον είναι 69 ετών; Το μυαλό της, οι απόψεις της και φυσικά το κορμί της την καθιστούν μια άκρως σαγηνευτική γυναίκα.

Στα βραβεία SAG, η Σάραντον, η οποία εκτός από το ανθρωπιστικό της έργο με τους πρόσφυγες που την έχει σημαδέψει, συμμετείχε στην τελετή, άφησε τους πάντες άναυδους με το απλό ντύσιμο της, το οποίο άφηνε να διαγραφεί ένα εκπληκτικά φυσικό, στητό στήθος που σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπει σε γυναίκα 69 ετών.

Φορούσε ένα λευκό παντελόνι με ένα λευκό σακάκι και από μέσα ένα μαύρο τοπ μπλουζάκι το οποίο αναδείκνυε το στήθος της. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία έχει ένα στήθος που μοιάζει σχεδόν νεανικό, δίχως εμφανείς αισθητικές παρεμβάσεις.

Η Κέτι Γουίνσλετ, με το που την είδε, άρχισε να την κοιτάζει από την κορφή μέχρι τα νύχια. Η ματιά της έπεσε στο στήθος της Σάραντον και δεν ξεκολλούσε από εκεί. Κοίταζε το στήθος της και αναρωτιόταν εάν είναι φυσικό ή όχι. Κάποια στιγμή και ενώ οι δημοσιογράφοι τους έκαναν συνέντευξη και οι κάμερες έγραφαν, η Κέιτ δεν άντεξε από την περιέργεια και άπλωσε τα χέρια της προς το στήθος της 69χρονης ηθοποιού.

Στην κυριολεξία το χούφτωσε και το ζούληξε προκειμένου να διαπιστώσει εάν τέτοιο στήθος σε μια 69χρονη γυναίκα είναι φυσικό. Και όχι μόνο αυτό αλλά όταν διαπίστωσε ότι είναι αληθινό τότε κάνει και μια έκφραση έκπληξης με το πρόσωπο της. Η Σάραντον μετά την αρχική της αμηχανία, χαμογέλασε και άφησε την Κέιτ να ανακαλύψει μόνη της την αλήθεια.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50