search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 12:02
MENU CLOSE

Ο Κατρούγκαλος είχε μια «δημιουργική συζήτηση» με το κουαρτέτο για το ασφαλιστικό

02.02.2016 13:42
Νέος γύρος διαπραγματεύσεων για το ασφαλιστικό - Media

«Είναι μια σκληρή διαπραγμάτευση η οποία θα συνεχιστεί και αύριο» δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος μετά τη συνάντησή του με τους επικεφαλής των θεσμών. 

 

«Είναι μια σκληρή διαπραγμάτευση η οποία θα συνεχιστεί και αύριο» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε σήμερα με τους επικεφαλής των θεσμών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στην εν λόγω συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης.

Όπως σημείωσε ο υπουργός Εργασίας «η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα κλίμα δημιουργικής συζήτησης». Επίσης συμπλήρωσε: «τα θέματα είναι τα γνωστά θέματα, τα οποία πάντα τίθενται από τους θεσμούς. Πιστεύω ότι θα συνεχιστεί αυτή η σκληρή διαπραγμάτευση και η τελική κατάληξη θα είναι προς το συμφέρον της χώρας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 11:51