search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 18:12
MENU CLOSE

Δύο συλλήψεις τζιχαντιστών στη Γερμανία

04.02.2016 09:38
Δύο συλλήψεις τζιχαντιστών στη Γερμανία - Media

Μετά από επιδρομές της αστυνομίας στο Βερολίνο, το Ανόβερο και το Άτενμπορν έγιναν δυο συλλήψεις ατόμων που φέρονται να έχουν σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος. Αναζητούνται ακόμα δυο ύποπτοι οι οποίοι μέχρι τώρα διαφεύγουν της σύλληψης.

 

Η γερμανική αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα, επιχειρήσεις στο Βερολίνο αλλά και σε άλλες πόλεις της βόρειας Γερμανίας, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τέσσερις ύποπτους άντρες, για σχέσεις με τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, αλλά και για ενδεχόμενη προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης, στη Γερμανία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άντρες και μία γυναίκα, σε εφαρμογή ενταλμάτων και για άλλα αδικήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Στο επίκεντρο των αστυνομικών επιχειρήσεων στις οποίες συμμετείχαν και οι ειδικές δυνάμεις, βρέθηκαν τέσσερα διαμερίσματα και δύο γραφεία στο Βερολίνο, αλλά και διάφορες εγκαταστάσεις στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, αλλά και στην Κάτω Σαξονία. Οι αστυνομικές δυνάμεις κατέσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, καθώς και σκίτσα.

Έναν από τους υπόπτους καταζητούσαν οι αρχές της Αλγερίας, που εκτιμούν ότι είναι μέλος του Ισλαμικού Κράτους, ανακοίνωσε η αστυνομία του Βερολίνου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 18:11