search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:59
MENU CLOSE

Τέσσερις περαστικοί βούτηξαν για να σώσουν μητέρα και παιδί από αυτοκίνητο που βυθιζόταν (Video)

12.02.2016 17:16
Τέσσερις περαστικοί βούτηξαν για να σώσουν μητέρα και παιδί από αυτοκίνητο που βυθιζόταν (Video) - Media

Τέσσερις περαστικοί έγιναν ήρωες αφού βούτηξαν για να σώσουν μια μητέρα και το παιδί της που είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό τους, το οποίο βυθιζόταν σε κανάλι του Άμστερνταμ, στην Ολλανδία.

 

Τέσσερις περαστικοί έγιναν ήρωες αφού βούτηξαν για να σώσουν μια μητέρα και το παιδί της που είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό τους, το οποίο βυθιζόταν σε κανάλι του Άμστερνταμ, στην Ολλανδία.

Πιστεύεται ότι η μητέρα ήταν οδηγός του άσπρου οχήματος και είχε αποφασίσει να παρκάρει το αυτοκίνητο κοντά στον ποταμό Σίνκελ. Ωστόσο, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο, τότε αυτό άρχισε να κυλά προς τα πίσω και εκείνη προσπάθησε απεγνωσμένα να βγάλει το παιδί της από αυτό με αποτέλεσμα να πέσουν στο κανάλι.

Η αντίδραση των τεσσάρων νεαρών ήταν άμεση, καθώς βούτηξαν στο κανάλι, όπως φαίνεται σε βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Το άσπρο αυτοκίνητο σύντομα ξεκίνησε να βυθίζεται, ενώ οι διασώστες επιχειρούσαν να ανοίξουν τις πόρτες του για να απελευθερώσουν τη μητέρα και το παιδί.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι άνδρες χρησιμοποίησαν πέτρες για να σπάσουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια, η μητέρα και το μικρό παιδί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:58