search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:07
MENU CLOSE

Μα που πήγαν οι κρατούμενοι;

17.02.2016 08:56
Μα που πήγαν οι κρατούμενοι;  - Media
 
Σύμφωνα με έκθεση για τις συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές του Λέστερ, οι φύλακες του σωφρονιστικού ιδρύματος δεν γνωρίζουν που βρίσκονται οι κρατούμενοί τους ανά πάσα στιγμή.  

 

Σύμφωνα με έκθεση για τις συνθήκεςδιαβίωσης στις φυλακές του Λέστερ, οι φύλακες του σωφρονιστικού ιδρύματος δεν γνωρίζουν που βρίσκονται οι κρατούμενοί τους ανά πάσα στιγμή.  

Η έκθεση δείχνει πως η φυλακή είναι υπερπλήρης με 325 κρατούμενος, ποσοστό 50% πάνω από την χωρητικότητα της. Τα επίπεδα βίας είναι εξαιρετικά υψηλά, οι επιθέσεις σε αστυνομικούς είναι συχνό φαινόμενο, ενώ η διακίνηση αλκοόλ και ναρκωτικών είναι μεγάλη.

Ο επιθεωρητής των φυλακών διαπίστωσε έκπληκτος πως «το προσωπικό συχνά δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τους κρατούμενους και σποραδικά βρήκαμε κρατούμενους σε μέρη όπου δεν θα έπρεπε να είναι…» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:06