search
ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 13:00
MENU CLOSE

Το ποντιακό ανέκδοτο του Τσίπρα στους αγρότες – Κανείς δεν γέλασε

23.02.2016 11:25
Το ποντιακό ανέκδοτο του Τσίπρα στους αγρότες - Κανείς δεν γέλασε - Media

Ένα ποντιακό ανέκδοτο είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους αγρότες κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, σύμφωνα με…

 

Ένα ποντιακό ανέκδοτο είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους αγρότες κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ».

Όπως αναφέρει ο «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ», ένας από τους αγρότες «άρχισε να θέτει ένα- ένα τα θέματα. Μίλησε για αρκετή ώρα και ότι έλεγε το έλεγε με αποδείξεις. Σε κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός του λέει «μ΄όλα όσα είπες συμφωνώ απόλυτα», αλλά ο αγρότης συνέχιζε να εκθέτει τα θέματα. Οπότε ο κ. Τσίπρας τον σταματά και του λέει: «Να μην το κάνουμε εδώ σαν το ποντιακό ανέκδοτο…». Με το άκουσμα «ποντιακό» και «ανέκδοτο» ήταν η σειρά των υπουργών να κοιτάζουν αμήχανα τον Πρωθυπουργό. «Ποιο είναι αυτό το ανέκδοτο;» ρώτησαν ορισμένοι αγρότες: «Θα σας το πω..», αποφάσισε ο κ. Τσίπρας: «Μια ομάδα Ποντίων της υδατοσφαίρισης επιστρέφει μετά από μια ταπεινωτική ήττα. Και ο αρχηγός της για να εμψυχώσει τους παίκτες τους λέει: “Μην κάνετε έτσι μπορεί να χάσαμε με 15- 0 αλλά δεν πνίγηκε κανένας”». Σας πληροφορώ ότι ουδείς γέλασε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 13:00