search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:36
MENU CLOSE

Κόβει σάρκες το νέο μεταλλικό εργαλείο του ISIS για την τιμωρία των γυναικών

25.02.2016 07:29
Κόβει σάρκες το νέο μεταλλικό εργαλείο του ISIS για την τιμωρία των γυναικών - Media

Οι άνθρωποι στη Μοσούλη αποκαλούν «Biter» ή «Clipper» το νέο μεταλλικό εργαλείο που εισήγαγε το Ισλαμικό Κράτος για την τιμωρία γυναικών, των οποίων τα ρούχα δεν καλύπτουν εντελώς το σώμα τους.

 

Οι άνθρωποι στη Μοσούλη αποκαλούν «Biter» ή «Clipper» το νέο μεταλλικό εργαλείο που εισήγαγε το Ισλαμικό Κράτος για την τιμωρία γυναικών, των οποίων τα ρούχα δεν καλύπτουν εντελώς το σώμα τους.

Ένας πρώην διευθυντής σχολείου, ο οποίος έφυγε από την πόλη νωρίτερα αυτόν το μήνα, αναφέρει ότι το εργαλείο προκαλεί αβάσταχτο πόνο, καθώς κόβει κομμάτια της σάρκας.

Η 22χρονη νοικοκυρά Φατιμά είπε ότι τελικά απέδρασε από τη Μοσούλη, ύστερα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες επειδή τα παιδιά της πεινούσαν και οι τζιχαντιστές είχαν γίνει πιο βίαιοι και σαδιστές σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, ειδικά απέναντι στις γυναίκες.

«Το εργαλείο Biter έχει γίνει ένας εφιάλτης για μας. Η αδερφή μου τιμωρήθηκε τόσο σκληρά γιατί είχε ξεχάσει στο σπίτι της τα γάντια της» δήλωσε η Φατιμά. Ισχυρίστηκε ότι της είπε η αδερφή της πως οι πόνοι που προκαλεί το εργαλείο είναι πιο επώδυνοι από τους πόνους της γέννας.

Οι τζιχαντιστές επιμένουν ότι τα σώματα των γυναικών πρέπει να είναι πλήρως καλυμμένα, να φοράνε φαρδιά παντελόνια, κάλτσες και γάντια, και να συνοδεύονται από έναν άνδρα κάθε φορά που βγαίνουν από τα σπίτια τους.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:28