search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:45
MENU CLOSE

Απίστευτες τουρκικές προκλήσεις

25.04.2011 18:48
Απίστευτες τουρκικές προκλήσεις - Media

Δεν έχει προηγούμενο η τουρκική προκλητικότητα ούτε στο χώρο του αθλητισμού. Στο «Kids Festival» στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Αγώνων Παιδιών, που φιλοξενείται στην Άγκυρα, προσκεκλημένο ήταν το «ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου» που εμφανίστηκε με πολυάριθμη αποστολή και σημαία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αναγνωρισθεί από καμία χώρα.

Δεν έχει προηγούμενο η τουρκική προκλητικότητα ούτε στο χώρο του αθλητισμού. Στο «Kids Festival» στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Αγώνων Παιδιών, που φιλοξενείται στην Άγκυρα, προσκεκλημένο ήταν το «ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου» που εμφανίστηκε με πολυάριθμη αποστολή και σημαία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αναγνωρισθεί από καμία χώρα. Αποχώρησαν οι Έλληνες αθλητές!
Η Ελλάδα θα συμμετείχε στους αγώνες σε βόλεϊ, μπάντμιντον και πάλη, όμως όπως είναι φυσικό, όταν έγινε αντιληπτό το τι είχε συμβεί, υπήρξε άμεση αντίδραση. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Αχιλλέας Μαυρομμάτης επικοινώνησε άμεσα με τους υπεύθυνους και ζήτησε να μην αγωνιστεί η ομάδα βόλεϊ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το θέμα, ενώ αναμένεται και επίσημη αντίδραση από το υπουργείο Εξωτερικών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50