search
ΠΕΜΠΤΗ 13.06.2024 11:44
MENU CLOSE

Τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη- Νεκρές οι 2 γυναίκες που επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα (Video)

03.03.2016 11:30
Γερμανικός Τύπος: Το «τουρκικό πρόβλημα» της Δύσης μόλις ξεκίνησε - Media
Νεκρές έπεσαν οι δύο γυναίκες που επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψή τους.

 

Νεκρές έπεσαν οι δύο γυναίκες που επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψή τους σε κτίριο, όπου είχαν ζητήσει καταφύγιο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα οι δύο γυναίκες πραγματοποίησαν ένοπλη επίθεση κατά του αστυνομικού τμήματος στην περιοχή Μπαϊράμπασα. Οι δύο γυναίκες άνοιξαν πυρ και πέταξαν χειροβομβίδες στην είσοδο του κτιρίου, όπου στεγάζονται οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας.

Από την ανταλλαγή πυρών τραυματίστηκε η μια, αλλά κατάφερε να διαφύγει. Το πρακτορείο ειδήσεων Cihan μετέδωσε πως οι δράστες ήταν τρεις γυναίκες. Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν περικυκλώσει το κτίριο όπου είχαν βρει καταφύγιο οι δυο εκ των δραστών της επίθεσης.

Η αστυνομία εκτιμά ότι υπήρχε ομάδα υποστήριξης των τριών γυναικών.

Την ευθύνη για την επίθεση δεν την έχει αναλάβει ακόμα κάποια οργάνωση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 13.06.2024 11:43