search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:05
MENU CLOSE

Άνδρας με μουσουλμανική ενδυμασία κυνηγά και πυροβολεί νεαρούς (Video)

18.03.2016 16:02
Να ακυρωθεί άμεσα το «διάταγμα Τραμπ» ζητούν οι Δημοκρατικοί Γερουσιαστές  - Media

 

Θα μπορούσε να αποτελεί σκηνή αμερικανικής ταινίας, συνέβη όμως σε βόρειο προάστιο του Λονδίνου, στην περιοχή Edmonton, και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Το παρακάτω βίντεο δείχνει έναν άνδρα, ντυμένο με μουσουλμανική ενδυμασία να κυνηγά και να πυροβολεί νεαρούς, σε μία συνοικία, λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από εμπορικό κέντρο και 800 μέτρα μακριά από δημοτικό σχολείο.

Ο δράστης φορά ένα μακρύ ένδυμα, που παραπέμπει σε μουσουλμανική ενδυμασία και κυνηγά με όπλο τέσσερις εφήβους σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Πυροβολεί έναν από αυτούς στο πόδι, που προσπαθεί να κρυφτεί σε κοντινό σπίτι, ενώ οι υπόλοιποι σκορπίζονται στη γειτονιά. Στο τέλος του βίντεο, φαίνονται οι νεαροί να επιβιβάζονται σε ένα αυτοκίνητο για να ξεφύγουν από το δράστη.

Του περιστατικού είχε πιθανόν προηγηθεί ένας καβγάς στο κοντινό εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με τη Daily Mail. Η αστυνομία ανακάλυψε ένα κενό πυροβόλο όπλο, ενώ ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:05