search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 09:32
MENU CLOSE

Αναβάλλεται η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά

22.03.2016 10:50
Προ ημερησίας... μάχη στη Βουλή για τη δικαιοσύνη - Media

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο  Βούτση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την αναβολή της σημερινής προ ημερήσιας συζήτησης για τη διαφθορά στη Βουλή….

 

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο  Βούτση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την αναβολή της σημερινής προ ημερήσιας συζήτησης για τη διαφθορά στη Βουλή, δεδομένων των τραγικών εξελίξεων με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Είχε προηγηθεί επικοινωνία του και συνεννόηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συζήτηση στην Ολομέλεια για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης επρόκειτο να  ξεκινήσει στις 19:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διεξαγωγή της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή θα πραγαμτοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Την τελική απόφαση για το πότε θα διεξαχθεί, θα λάβει η Διάσκεψη των Προέδρων, η οποία θα συνεδριάσει στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 09:28