search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:57
MENU CLOSE

Πράσινο Ποντίκι Μαΐου

05.05.2011 01:20
Πράσινο Ποντίκι Μαΐου - Media

Με κεντρικό θέμα το σχέδιο νόμου για τον τουρισμό που προωθείται από την κυβέρνηση και τίτλο «Από τη …φραπεδιά, στο φρέντο», κυκλοφορεί την Πέμπτη το Πράσινο Ποντίκι μαζί με το «Π».

Με κεντρικό θέμα το σχέδιο νόμου για τον τουρισμό που προωθείται από την κυβέρνηση και τίτλο «Από τη …φραπεδιά, στο φρέντο», κυκλοφορεί την Πέμπτη το Πράσινο Ποντίκι μαζί με το «Π».  Όλες οι ρυθμίσεις για την παρωχημένη ανάπτυξη μέσω κατασκευής παραθεριστικών κατοικιών, γκολφ και ξενοδοχειακών μονάδων όπου υπάρχει ελεύθερη γη. Οι δηλώσεις που έκαναν ως αντιπολίτευση κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και η κωλοτούμπα μετά την ανάληψη της εξουσίας. Πώς η σημερινή κυβέρνηση «αγιοποιεί» τον Σουφλιά και μετατρέπει τη χώρα σε  «ιέρεια» των τραπεζοκαθισμάτων.

Ακόμα, το κακούργημα της παράνομης στάθμευσης και το πταίσμα της αυθαίρετης δόμησης. Ποιοι και γιατί δεν εισπράττουν τα πρόστιμα από τα αυθαίρετα. Πώς θα μπορούσε το υπουργείο Οικονομικών να εισπράξει 800 εκατομμύρια ευρώ μόνον από τα πρόστιμα σε 6.250 αυθαίρετες βίλες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:56