search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:17
MENU CLOSE

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παρακολουθεί από τα θεωρεία της Βουλής την συζήτηση για τη Δικαιοσύνη

29.03.2016 21:35
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παρακολουθεί από τα θεωρεία της Βουλής την συζήτηση για τη Δικαιοσύνη  - Media

Στη Βουλή βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος παρακολουθεί από τα θεωρεία του ελληνικού κοινοβουλίου τη σημερινή ολομέλεια.

 

Στη Βουλή βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος παρακολουθεί από τα θεωρεία του ελληνικού κοινοβουλίου τη σημερινή ολομέλεια.

Η Βουλή συνεδριάζει, με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων με θέμα τη διαφάνεια και τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη. Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” ασχολείται έντονα με τις πολιτικές εξελίξεις κι είναι ένας από τους πιο ενημερωμένους πολίτες κι όπως φαίνεται το συγκεκριμένο θέμα τράβηξε το ενδιαφέρον του.

Ο Διαμαντίδης βρίσκεται στη Βουλή μαζί με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας του Παναθηναϊκού, Νίκο Μαστρογιαννόπουλο και η παρουσία του έγινε αντιληπτή από τους φωτορεπόρτερ που καλύπτουν τη συνεδρίαση.

Πηγή: eurohoops.net

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:16