search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 05:37
MENU CLOSE

Μητέρα σκότωσε το δίχρονο κοριτσάκι της και μόνταρε φωτογραφίες που τις δείχνουν μαζί (Photos)

30.03.2016 18:35
Μητέρα σκότωσε το δίχρονο κοριτσάκι της και μόνταρε φωτογραφίες που τις δείχνουν μαζί (Photos) - Media

 

Με ένα μακάβριο τρόπο προσπάθησε να αναπληρώσει η μια μητέρα στις ΗΠΑ το κενό που άφησε η κόρης της, την οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε.

Η Jeanie Ditty, η οποία είναι στρατιωτικός κατηγορείται ότι παραμελούσε και κακοποίησε μέχρι θανάτου τη δίχρονη κόρη της, Macy Grace, το Δεκέμβριο του 2015, στη Νότια Καρολίνα. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε όταν το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μελανιές και βαριά τραύματα, δύο μέρες πριν πεθάνει.

Ένα μήνα μετά το θάνατο της Macy, η μητέρα της ζήτησε από φωτογράφο, να επεξεργαστεί φωτογραφίες που την απεικόνιζαν να διαβάζει, να περπατά με τη νεκρή κόρη της και να κάθονται μαζί στον τάφο της. Η φωτογράφος δέχτηκε να τη βοηθήσει, σκεπτόμενη ότι παρηγορεί την άτυχη μητέρα, η οποία της είπε πως το παιδί πνίγηκε από ατύχημα με μπανάνα. Η φωτογράφος αποφάσισε μάλιστα να μη χρεώσει τη Ditty για τις φωτογραφίες, μετάνιωσε όμως για τη συμπόνια της όταν έμαθε την αλήθεια.

Η Jeanie Ditty και ο σύντροφός της, ο οποίος δεν είναι ο πατέρας του κοριτσιού, κατηγορούνται για την κακοποίηση και τη δολοφονία της μικρής Macy και ενδέχεται να αντιμετωπίσουν την ποινή της ισόβιας φυλάκισης, ακόμα και της θανατικής ποινής.

Πηγή: Daily Mail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49