search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:55
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Παραιτήθηκαν τρία μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

02.04.2016 14:07
Προσοχή στη ζάχαρη – Με ποιους τύπους καρκίνου συνδέεται - Media

Την παραίτησή τους φέρονται ότι υπέβαλαν στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ (ΕΒΖ), τα τρία εκτελεστικά μέλη του συμβουλίου, και συγκεκριμένα οι Γιώργος Λάντζας, Κρίτωνας Τσικλιάς και Πέτρος Γιεμιντζής. 

 

Την παραίτησή τους φέρονται ότι υπέβαλαν στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ (ΕΒΖ), τα τρία εκτελεστικά μέλη του συμβουλίου, και συγκεκριμένα οι Γιώργος Λάντζας, Κρίτωνας Τσικλιάς και Πέτρος Γιεμιντζής, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Ουσιαστικά, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας μένει χωρίς εκτελεστικά μέλη. και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ δεν προτίθεται να αναλάβουν τον συγκεκριμένο ρόλο, γεγονός που θα οδηγήσει σε εξελίξεις άμεσα τις επόμενες ημέρες ή ακόμα και ώρες. Διευκρινίζουμε ότι τα εναπομείναντα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να συνεδριάσουν, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν έγγραφα που απαιτούνται προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιο που ενέκρινε η πιστώτρια τράπεζα για το μέλλον και την πορεία της βιομηχανίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:55