search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 04:14
MENU CLOSE

Το εξώφυλλο του Charlie Hebdo για τα Panama Papers (Photos)

05.04.2016 10:08
Το εξώφυλλο του Charlie Hebdo για τα Panama Papers (Photos) - Media

Αν και λιγότερο αμφιλεγόμενο και πιο αστείο σε σχέση με το προηγούμενο εξώφυλλό του για τις βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες  το νέο τεύχος του γαλλικού σατιρικού περιοδικού «Charlie Hebdo» αναδεικνύει την « οικονομική τρομοκρατία»  στον απόηχο των αποκαλύψεων των Panama Papers.

 

Αν και λιγότερο αμφιλεγόμενο και πιο αστείο σε σχέση με το προηγούμενο εξώφυλλό του για τις βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, το νέο τεύχος του γαλλικού σατιρικού περιοδικού «Charlie Hebdo» αναδεικνύει την «οικονομική τρομοκρατία»  στον απόηχο των αποκαλύψεων των Panama Papers.

Ο σχεδιαστής Vuillemin παρουσιάζει  μεγάλους σε ηλικία μεσοαστούς, με πούρα στο στόμα και κρατώντας πλακάτ τα οποία γράφουν: «Κανένας Φόβος»,  «Δεν θα αλλάξετε τον τρόπο ζωής μας», με κεντρικό μήνυμα το «Je suis Panama» (Είμαι Παναμάς), παραφράζοντας με αυτό τον τρόπο τα σύνθημα που κυκλοφόρησαν μετά τις επιθέσεις του ISIS σε Παρίσι και Βρυξέλλες.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02