search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:19
MENU CLOSE

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Versace το νέο «απόκτημα» του Yves Saint Laurent (Photos)

06.04.2016 06:30
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Versace το νέο «απόκτημα» του Yves Saint Laurent (Photos) - Media
Ο Άντονι Βακαρέλο είναι πλέον και επισήμως ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας Saint Laurent.

Ο Άντονι Βακαρέλο είναι πλέον και επισήμως ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας Saint Laurent. Οι φήμες είχαν ξεκινήσει πριν λίγες ημέρες και τώρα έρχεται η επιβεβαίωση από τον Όμιλο Κέρινγκ, μέλος του οποίου είναι ο ιστορικός οίκος πολυτελείας.

Είχε προηγηθεί η επιβεβαίωση από την Ντονατέλα Βερσάτσε ότι έληξε η συνεργασία τού Βακαρέλο με το εμπορικό σήμα Versus Versace.Ο Άντονι Βακαρέλο έρχεται να αντικαταστήσει τον Χέντι Σλίμαν που άφησε τον οίκο Saint Laurent ύστερα από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας.«Αυτό που έχει επιτευχθεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια στον Saint Laurent είναι ένα μοναδικό κεφάλαιο για την ιστορία του οίκου», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Κέρινγκ, Φρανσουά Ανρί Πινό.«Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στον Χέντι Σλίμαν και σε όλη τη δημιουργική ομάδα που βοήθησε για την μεγάλη επιτυχία που έχει επιτευχθεί, δίνοντας μία νέα πνοή σε αυτόν τον ιστορικό οίκο μόδας», πρόσθεσε.

Η πρώτη δουλειά του Άντονι Βακαρέλο με τον οίκο πολυτελείας Saint Laurent θα είναι η παρουσίαση την συλλογής ρούχων για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2017, τον προσεχή Οκτώβριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:16