search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 05:57
MENU CLOSE

Νέο μακελειό στη Γαλλία σχεδίαζαν οι τζιχαντιστές πριν «χτυπήσουν» στις Βρυξέλλες

10.04.2016 10:16
Νέο μακελειό στη Γαλλία σχεδίαζαν οι τζιχαντιστές πριν «χτυπήσουν» στις Βρυξέλλες - Media

Νέες επιθέσεις στη Γαλλία σχεδίαζε ο πυρήνας των τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου.

 

 

Νέες επιθέσεις στη Γαλλία σχεδίαζε ο πυρήνας των τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου.

«Η ομοσπονδιακή εισαγγελία επιβεβαιώνει ότι προέκυψε από πολλά στοιχεία της έρευνας πως πρωταρχικός στόχος της τρομοκρατικής ομάδας ήταν να πλήξει εκ νέου τη Γαλλία και πως απετράπησαν εξαιτίας της ταχύτατης προόδου των ερευνών και τελικά αποφάσισαν εσπευσμένα να κτυπήσουν τις Βρυξέλλες», αναφέρεται στο βραχύ ανακοινωθέν της εισαγγελίας.

Καταπέλτης ο εισαγγελέας σε βάρος του Αμπρινί

Στο μεταξύ σε βάρος του Μοχάμαντ Αμπρινί ο εισαγγελέας απήγγειλε τις κατηγορίες της «συμμετοχή σε δραστηριότητες τρομοκρατικής ομάδας, για τρομοκρατικές δολοφονίες και απόπειρα τρομοκρατικών δολοφονιών».

Ο Αμπρινί, που καταζητούνταν από τον Νοέμβριο, συνελήφθη την Παρασκευή και τελικά ομολόγησε πως ήταν το τρίτο πρόσωπο που είχε καταγραφεί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών κι είχε απομακρυνθεί λίγο πριν το διπλό τρομοκρατικό κτύπημα.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38