search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:40
MENU CLOSE

Συναγερμός στην Ευρώπη:Ο 15χρονος αδερφός του Αμπααούντ απειλεί με εκδίκηση

11.04.2016 11:31
Συναγερμός στην Ευρώπη:Ο 15χρονος αδερφός του Αμπααούντ απειλεί με εκδίκηση  - Media

Συναγερμός  έχει σημάνει στην Ευρώπη για τον 15χρονο τζιχαντιστή Γιούνες Αμπαούντ, αδερφό του Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ «εμπνευστή» τον επιθέσεων στο Παρίσι καθότι ο 15χρονος φέρεται να έχει κηρύξει πόλεμο κατά της Ευρώπης.

 

Συναγερμός  έχει σημάνει στην Ευρώπη για τον 15χρονο τζιχαντιστή Γιούνες Αμπαούντ, αδερφό του Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ «εμπνευστή» τον επιθέσεων στο Παρίσι, καθότι ο 15χρονος φέρεται να έχει κηρύξει πόλεμο κατά της Ευρώπης.

Το γαλλικό περιοδικό Paris Match επικαλείται συνομιλίες που έπιασε ο κοριός της Interpol: «Έρχομαι στις 10:00» είπε ο νεαρός Γιούνες στην αδελφή του Γιασμίνα. H Interpol υπέκλεψε την συνομιλία αυτή στις 28 Φεβρουαρίου και έκτοτε οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για την επιστροφή του 15χρονου. Σύμφωνα με το Paris Match, ο Γιούνες έχει εξαπολύσει απειλές και μέσω Facebook λέγοντας ότι θα μεταβεί στην Ευρώπη για να πάρει «εκδίκηση για το θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του».

«Σταματήσετε τον και συλλάβετέ τον άμεσα» αναφέρει το memo της Interpol και τονίζει παράλληλα ότι ο νεαρός πιθανώς να έχει αλλάξει την εμφάνισή του και να έχει στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:40