search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:15
MENU CLOSE

Κόβει την ανάσα: Μετατρέπει το αυτοκίνητο του σε… υποβρύχιο και διασχίζει μανιασμένα κύματα (Video)

11.04.2016 13:06
Κόβει την ανάσα: Μετατρέπει το αυτοκίνητο του σε… υποβρύχιο και διασχίζει μανιασμένα κύματα (Video) - Media

Είναι κάτι που δεν συναντάς εύκολα, αλλά και δεν δοκιμάζεις εύκολα. Να περάσεις με κίνδυνο μέσα από μανιασμένα κύματα, μέσα στο… αυτοκίνητο σου. 

 

Είναι κάτι που δεν συναντάς εύκολα, αλλά και δεν δοκιμάζεις εύκολα. Να περάσεις με κίνδυνο μέσα από μανιασμένα κύματα, μέσα στο… αυτοκίνητο σου.

Το περιστατικό συνέβη στην Κορνουάλη. Ο καιρός είναι βροχερός και φυσάει και έχουν σηκωθεί κύματα που χτυπούνε με ορμή και περνάνε από δρόμους και πεζοδρόμια.

Και δεν είναι μόνο οι άνεμοι που ξεπερνούν τα 90 χιλιόμετρα την ώρα, είναι και η παλίρροια που έχει ανέβει και έχει βγάλει τα κύματα ακόμη περισσότερο έξω. Ένας οδηγός λοιπόν αποφασίζει να τα αγνοήσει όλα αυτά και να διασχίσει τον παραλιακό δρόμο.

Ουσιαστικά μετατρέπει το αυτοκίνητο σε βάρκα, περνάει μέσα από τα κύματα που έχουν καλύψει το δρόμο και κάποιες στιγμές από τη σφοδρότητα του νερού το αυτοκίνητο χάνει την πρόσφυση του με το δρόμο και μοιάζει να παρασύρεται. Τελικά τα καταφέρνει.

Είναι δε τόσο μεγάλα τα κύματα και τόσο ισχυροί οι άνεμοι που καλύπτουν πολλές στιγμές ολόκληρο το όχημα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:13