search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 04:21
MENU CLOSE

Πιάστηκε στα πράσα να κλέβει μέσα από το ανοιχτό φέρετρο το δαχτυλίδι νεκρού (Video)

11.04.2016 17:03
Δυο αδέρφια 5 και 7 χρονών έζησαν μια εβδομάδα μέσα στο σπίτι δίπλα στο πτώμα της νεκρής μητέρας τους - Media

Χωρίς καμία ντροπή, ή ηθικό φραγμό, μέσα στο γραφείο κηδειών στέκεται επάνω από το πτώμα, στο ανοιχτό φέρετρο, και του ξαφρίζει το δαχτυλίδι. 

 

Χωρίς καμία ντροπή, ή ηθικό φραγμό, μέσα στο γραφείο κηδειών στέκεται επάνω από το πτώμα, στο ανοιχτό φέρετρο, και του ξαφρίζει το δαχτυλίδι.

Ο νεκρός ονομάζεται Λόης Χιλς και οι συγγενείς του τον είχαν μέσα στο γραφείο κηδειών Sunset funeral Home στο Τέξας, όπου θα γινόταν η νεκρώσιμος δέηση και στη συνέχεια η κηδεία.

Μια γυναίκα στέκεται επάνω από το ανοιχτό φέρετρο και παρατηρεί το πτώμα. Στο χέρι του φοράει ένα χρυσό δαχτυλίδι που συμβόλιζε την αγάπη του για τη σύζυγο του, Γκέιλ η οποία πέθανε πριν από 3 χρόνια και τώρα ο ίδιος ο Λόης ακολουθεί.

Η γυναίκα που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του γραφείου τελετών, δεν είναι κάποια συγγενής αλλά μια άγνωστη η οποία πήγε με το αυτοκίνητο της, μπήκε μέσα και όταν ο νεκρός έμεινε μόνος του πήρα το δαχτυλίδι.

Μάλιστα οι συγγενείς είπαν ότι ήταν τόση η βιασύνη της και τόση η δύναμη που έβαλε που σχεδόν αφαίρεσε και το δέρμα από το δάχτυλο του πτώματος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01