search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 21:18
MENU CLOSE

Επιστρέφουν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ-Εποικοδομητικές οι επαφές Λαγκάρντ, κυβέρνησης

16.04.2016 18:30
«Βόµβα» ΔΝΤ στη διαπραγµάτευση - Η Βελκουλέσκου απορρίπτει όλα τα αντίμετρα - Media

Οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ επιστρέφουν στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας, εποικοδομητικές οι επαφές που είχε η Κριστίν Λαγκάρντ με την ελληνική κυβέρνηση.

 

Οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ επιστρέφουν στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας, εποικοδομητικές οι επαφές που είχε η Κριστίν Λαγκάρντ με την ελληνική κυβέρνηση.

Εποικοδομητικές χαρακτήρισε τις επαφές που είχε με τις ελληνικές αρχές στις ΗΠΑ η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε απόψε στην Ουάσινγκτον.

Η Λαγκάρντ είπε ότι οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να συνεχιστεί η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Αναφερόμενη στο προσφυγικό ζήτημα είπε ότι για την αντιμετώπισή του θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν «όλες οι δυνάμεις», υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι ένα πρόβλημα που αφορά μόνο μία χώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 21:17