search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 21:59
MENU CLOSE

Οι τζιχαντιστές θανατώνουν με φριχτό τρόπο ακόμη και κάποιον που υποψιάζονται πως είναι ομοφυλόφιλος (Photos)

19.04.2016 13:31
Οι τζιχαντιστές θανατώνουν με φριχτό τρόπο ακόμη και κάποιον που υποψιάζονται πως είναι ομοφυλόφιλος (Photos)  - Media

Η ομοφυλοφιλία μέσα στο Ισλαμικό Κράτος δεν είναι απλά αμάρτημα σύμφωνα με εκείνους. Είναι έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο.

 

 

Η ομοφυλοφιλία στο Ισλαμικό Κράτος είναι έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο.

Αρκεί μόνο να υποψιαστούν πως κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και οι Τζιχαντιστές του επιφυλάσσουν ένα φριχτό τέλος. Αφού τον βασανίσουν, τις περισσότερες φορές δημόσια, αφού τον διαπομπεύσουν και τσακίσουν την αξιοπρέπεια του, αμέσως μετά τον δολοφονούν.

Και η δολοφονία γίνεται πάντα ημέρα και πάντα με κόσμο να έχει συγκεντρωθεί για να την παρακολουθήσει. Ο τρόπος που επιλέγουν είναι να ανεβάσουν το θύμα τους στην ψηλή ταράτσα ενός κτιρίου και στη συνέχεια τον κρεμάνε με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω.

Το θύμα βρίσκεται στο κενό, μέχρι ο δήμιος να αποφασίσει να αφήσει τα πόδια του και να τον ρίξει στο έδαφος. Από κάτω, εκεί που θα πέσει ο «εγκληματίας» βρίσκεται κόσμος συγκεντρωμένος και ανάμεσα τους και μικρά παιδιά, 5, 6, και 7 ετών που παρακολουθούν το σαδιστικά αποτρόπαιο έγκλημα.

Και δεν αρκεί κάποιος να είναι αποδεδειγμένα ομοφυλόφιλος για να θανατωθεί. Αρκεί κάποιος να κάνει μια καταγγελία και δίχως δίκη, ή με μια υποτυπώδη δίκη με τον τοπικό καδή, καταδικάζεται σε θάνατο.

Από τον Δεκέμβριο μέχρι και σήμερα μόνο σε Συρία και Ιράκ, έχουν θανατωθεί με τον τρόπο αυτό 36 άνθρωποι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 21:58