search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 06:58
MENU CLOSE

Μαζί με το σπίτι κληρονόμησε και τον… κροκόδειλο

20.04.2016 11:20
Μαζί με το σπίτι κληρονόμησε και τον… κροκόδειλο - Media

Η Έλεν Χαρίτος στην Αυστραλία έχει ένα διαφορετικό κατοικίδιο από τα συνηθισμένα καθότι έχει στην κατοχή της έναν… κροκόδειλο.

 

Η Έλεν Χαρίτος στην Αυστραλία έχει ένα διαφορετικό κατοικίδιο από τα συνηθισμένα καθότι έχει στην κατοχή της έναν… κροκόδειλο. Η Άλμπερτ, όπως ονομάζεται ο κροκόδειλος, φτάνει τα τέσσερα μέτρα σε μήκος και ζει σε μια λίμνη στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας στην περιοχή Ντάργουιν της Αυστραλίας.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η Ελεν κληρονόμησε την Άλμπερτ μετά τον θάνατο του πατέρα της το 1992. Το άγριο ζώο ζει μαζί με την οικογένεια από το 1958, όταν ο Τζορτζ Χαρίτος το αιχμαλώτισε και αποφάσισε να το «υιοθετήσει».

«Δεν είναι σαν να είναι ο σκύλος μου, αλλά έχω αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το ζώο και νοιάζομαι για αυτό. Είναι πολύ εύκολη η φροντίδα του και θα έλεγα ότι είναι πολύ ήρεμο. Παρ’ όλα αυτά το αντιμετωπίζω με σεβασμό γιατί είναι πολύ επικίνδυνα ζώα» δηλώνει η Έλεν η οποία ενημερώνει πως η διατροφή της Άλμπερτ βασίζεται κυρίως σε ψάρια.

Όπως η ίδια εξηγεί, κάποιος είχε ζητήσει από τον πατέρα της, ο οποίος ήταν κυνηγός κροκοδείλων, να του φέρει ένα από τα επικίνδυνα ερπετά. Όταν, όμως, το αίτημα του πραγματοποιήθηκε, εκείνος το μετάνιωσε και το ερπετό έμεινε στην οικογένεια. 

Να σημειωθεί πως η οικογένεια έχει την απαραίτητη άδεια για τη διαμονή του ζώου στο σπίτι της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 02:05