search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 03:21
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Αστυνομικός έσωσε άνδρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει

27.04.2016 06:33
ΗΠΑ: Αστυνομικός έσωσε άνδρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει - Media

Ένας αστυνομικός στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έσωσε έναν άνδρα ο οποίος ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει πηδώντας από μια γέφυρα.

 

Ένας αστυνομικός στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έσωσε έναν άνδρα ο οποίος ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει πηδώντας από μια γέφυρα.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο αστυνόμος Greg Bogert απάντησε σε κλήση για έναν άνδρα ο οποίος περπατούσε μέσα στην κίνηση χωρίς να δίνει προσοχή στην ασφάλεια του.

Όταν έφτασε στο σημείο, ο Bogart είδε τον άνδρα να είναι εμφανώς ανάστατος και να κλαίει. Προσπάθησε να τον ηρεμήσει αλλά η κάμερα του περιπολικού τον δείχνει να τρέχει προς τη γέφυρα με τον αστυνόμο να τον κυνηγάει και να του φωνάζει «μην το κάνεις».

Ο άνδρας είχε σκαρφαλώσει ο μισός πάνω από το κιγκλίδωμα της γέφυρας όταν τον πρόλαβε ο αστυνόμος και τον έσωσε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για εξετάσεις. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49