search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:06
MENU CLOSE

Επίσημα στις 26 Ιουνίου οι εκλογές στην Ισπανία

03.05.2016 10:06
Επίσημα στις 26 Ιουνίου οι εκλογές στην Ισπανία - Media

Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε ΣΤ’ υπέγραψε σήμερα το διάταγμα για την διεξαγωγή νέων βουλευτικών εκλογών, των οποίων η ημερομηνία ορίστηκε για τις 26 Ιουνίου

 

Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε ΣΤ’ υπέγραψε σήμερα το διάταγμα για την διεξαγωγή νέων βουλευτικών εκλογών, των οποίων η ημερομηνία ορίστηκε για τις 26 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του ισπανικού κοινοβουλίου.

Στο διάταγμα αυτό, ο βασιλιάς διατάσσει τη διάλυση του Κοινοβουλίου και τη διεξαγωγή των εκλογών μόλις έξι μήνες μετά τις τελευταίες κοινοβουλευτικές εκλογές, μετά τις οποίες τα μεγάλα κόμματα δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στο σχηματισμό κυβέρνησης.

«Ας ελπίσουμε ότι όλοι έχουμε πάρει το μάθημά μας και το επόμενο κοινοβούλιο θα καταλήξει σε συμφωνία (για σχηματισμό κυβέρνησης) το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Πάτσι Λόπεθ σε συνέντευξη Τύπου, επιβεβαιώνοντας την υπογραφή από τον βασιλιά του διατάγματος για τη διεξαγωγή των εκλογών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50