19/01/2021 04:49:43

Για διαρρήξεις και κλοπές σπιτιών κατηγορούνται δύο ανήλικοι στην Καλαμάτα

Χειροπέδες σε υπεύθυνο εταιρείας στον Ασπρόπυργο για μόλυνση του περιβάλλοντος - Media

 

Εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Καλαμάτας, έξι περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια που είχαν γίνει στην Καλαμάτα και για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένας 34χρονος Έλληνας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από την Ασφάλεια Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι οι δύο ανήλικοι μαζί με άγνωστους συνεργούς, κατά το χρονικό διάστημα από 21 Απριλίου έως και 30 Απριλίου 2016 στην Καλαμάτα, διέπραξαν έξι κλοπές σε σπίτια.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά, χρήματα, ηλεκτρικές συσκευές, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 6.800 ευρώ.

Επιπλέον προέκυψε, οι ανήλικοι πωλούσαν στον 34χρονο, μέρος των κλοπιμαίων αντικειμένων έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, ενώ σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μέρος αυτών, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.