search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:32
MENU CLOSE

Λοβέρδος για ΥΠΟΙΚ: Το υπουργείο «σουσουράδα» κρύβεται συστηματικά

07.05.2016 08:52
Πιλότος ο Ανδρέας Λοβέρδος - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter  - Media

Υπουργείο «σουσουράδα» χαρακτήρισε το υπουργείο Οικονομικών ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη συζήτηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή. 

 

Υπουργείο «σουσουράδα» χαρακτήρισε το υπουργείο Οικονομικών ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη συζήτηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή.

Αναφερόμενος στην τροπολογία με την οποία μειώνεται το αφορολόγητο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ανέφερε: «Έρχεται το υπουργείο Εργασίας και κρύβεται συστηματικά το υπουργείο Οικονομικών. Το άρθρο 114 προβλέπει μέτρα 1 δισ. 700 εκατομμυρίων. Και σήμερα, η τροπολογία αυτή που πάει το αφορολόγητο στις 8.600 συνεπάγεται μια επιπρόσθετη δαπάνη για τον Έλληνα πολίτη, 200 εκατομμυρίων».

«Δεν είναι δυνατόν να πάει η συζήτηση όπως πήγε στην επιτροπή με το υπουργείο – σουσουράδα να κρύβεται. Θα έρθει εδώ ο υπουργός των Οικονομικών. Δεν θα κρύβεται όπως έχει κρυφτεί εδώ και 15 ημέρες», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:28