search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:23
MENU CLOSE

H σιωπή των ΑΝΕΛ – Ερωτήματα από την …αφωνία

07.05.2016 17:21
Παπαχριστόπουλος: Θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτή την κυβέρνηση την βοηθάω με νύχια και με δόντια - Media

Αφωνία… Η συγκεκριμένη λέξη περιγράφει (σχεδόν) κατά κυριολεξία τη στάση των βουλευτών των ΑΝΕΛ στην «καυτή» συζήτηση του ασφαλιστικού πολυνομοσχεδίου που διεξάγεται από το πρωί του Σαββάτου στη Βουλή καθώς ούτε ένα στέλεχος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Πάνου Καμμένου, μέχρι στιγμής, δεν έχει ανέβει στο βήμα της Ολομέλειας προκειμένου να υποστηρίξει το κρίσιμο, για την κυβέρνηση, νομοθέτημα.    

 

Αφωνία… Η συγκεκριμένη λέξη περιγράφει (σχεδόν) κατά κυριολεξία τη στάση των βουλευτών των ΑΝΕΛ στην «καυτή» συζήτηση του ασφαλιστικού πολυνομοσχεδίου που διεξάγεται από το πρωί του Σαββάτου στη Βουλή καθώς ούτε ένα στέλεχος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Πάνου Καμμένου, μέχρι στιγμής, δεν έχει ανέβει στο βήμα της Ολομέλειας προκειμένου να υποστηρίξει το κρίσιμο, για την κυβέρνηση, νομοθέτημα.  

Ανάμεσα στα 148 ονόματα βουλευτών από όλες τις πολιτικές πτέρυγες που έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των ομιλητών δεν φιγουράρει κανένα από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, δηλαδή του ενός από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, προκαλώντας απορίες για τη μη στήριξη της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης.

Από τους ΑΝΕΛ έχει μιλήσει στην Ολομέλεια μονάχα ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος και αυτός… εξ υποχρέωσης καθώς είναι ο εισηγητής του κόμματος στη συζήτηση του νομοσχεδίου και είναι υποχρεωμένος να τοποθετηθεί επί του νομοθετήματος. 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:21