search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:17
MENU CLOSE

Ο Τίμπερλεϊκ στη σκηνή της Eurovision

10.05.2016 07:09
Ο Τίμπερλεϊκ στη σκηνή της Eurovision - Media

Μετά την πρώτη συμμετοχή της Αυστραλίας στην περσινή Eurovision, ακόμα μια «πρωτιά» έρχεται για το κοινό του διαγωνισμού τραγουδιού.

 

Μετά την πρώτη συμμετοχή της Αυστραλίας στην περσινή Eurovision, ακόμα μια «πρωτιά» έρχεται για το κοινό του διαγωνισμού τραγουδιού.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού, ένας μη διαγωνιζόμενος παγκοσμίως γνωστός τραγουδιστής θα ανέβει στη σκηνή της Στοκχόλμης και θα ερμηνεύσει ένα νέο τραγούδι.

Ο λόγος για τον Τζάστιν Τιμπερλέϊκ ο οποίος θα ερμηνεύσει ζωντανά ένα νέο του τραγούδι «Can’t Stop the Feeling» κατά τη διάρκεια του τελικού του διαγωνισμού στις 14 Μαΐου.  Αξίζει να σημειωθεί πως οι στιχουργοί του τραγουδιιού είναι Σουηδοί.

«Είμαστε περήφανοι να καλωσορίσουμε έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες στον κόσμο στη σκηνή της Eurovision» αναφέρει ο  Martin Österdahl παραγωγός του φετινού διαγωνισμού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07