search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 00:23
MENU CLOSE

Μπαμπάς δείχνει στον 5χρονο γιο του πως να χρησιμοποιεί περίστροφο (Video)

12.05.2016 10:55
Μπαμπάς δείχνει στον 5χρονο γιο του πως να χρησιμοποιεί περίστροφο (Video) - Media

Ένα διαφορετικό βίντεο έχει αρχίσει να γίνεται viral τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία και σιγά σιγά να κατακτά και τον υπόλοιπο διαδικτυακό κόσμο.

 

Ένα διαφορετικό βίντεο έχει αρχίσει να γίνεται viral τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία και σιγά σιγά να κατακτά και τον υπόλοιπο διαδικτυακό κόσμο.Στο βίντεο παρουσιάζεται ένας νεαρός πατέρας με τον μικρό γιο του, ηλικίας 5 -6 ετών, να βρίσκονται σε ένα χωράφι και ο μικρός να «εξασκείται» στην σκοποβολή με το περίστροφο του πατέρα του κάτω από την επίβλεψή του.

«Άντε άντε, δείξε πως είσαι γιος του πατέρα σου» ακούγεται να λέει ο πατέρας στον μικρούλη αφού πρώτα έχει οπλίσει και του δίνει το περίστροφο. Μάλιστα ο πατέρας βοηθάει τον γιό του να σημαδεύσει μπροστά και ο μικρός αρχίζει να πυροβολεί πέντε φορές.  Στο βίντεο ακούγεται ακόμα ένας άντρας να επικροτεί τον μικρό και κυρίως τον πατέρα του.

Το βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Τουρκία καθότι θεωρούν ανεύθυνη την στάση του πατέρα, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν από τις αρχές να παρέμβουν και να επιβάλλουν τουλάχιστον κάποιο πρόστιμο στον πατέρα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 00:21