search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:48
MENU CLOSE

Ο αισθησιακός χορός της ξανθιάς διευθύντριας φυλακών μπροστά σε εκατοντάδες φυλακισμένους (Photos)

12.05.2016 16:23
Ο αισθησιακός χορός της ξανθιάς διευθύντριας φυλακών μπροστά σε εκατοντάδες φυλακισμένους (Photos) - Media

Οι φυλακισμένοι, άλλοι μήνες και άλλοι χρόνια μέσα στη φυλακή κοίταζαν την ξανθιά διευθύντρια να λικνίζεται μπροστά τους και γύριζε το μάτι τους…

 

Οι φυλακισμένοι, άλλοι μήνες και άλλοι χρόνια μέσα στη φυλακή κοίταζαν την ξανθιά διευθύντρια να λικνίζεται μπροστά τους και γύριζε το μάτι τους…

Οι φυλακές στη Βιλαχερμόζα στην Κολομβία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν από τις πιο σκληρές φυλακές της χώρας. Εγκληματίες κάθε λογής στοιβάζονται στα κελιά και έχουν δημιουργήσει μια ιδιότυπη φαβέλα σωφρονισμού.

Έμποροι ναρκωτικών, δολοφόνοι, βιαστές, κλέφτες, διαρρήκτες, πορτοφολάδες, φτωχοδιάβολοι, ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος, ζουν σε μια άγρια κοινωνία όπου κανείς δεν σωφρονίζεται αλλά γίνεται χειρότερος. Η πολιτεία της Κολομβίας αποφάσισε να ξεκινήσει διάφορα πολιτιστικά γεγονότα στις φυλακές της χώρας.

Οι φυλακισμένοι δεν επέλεξαν κάποια θεατρική παράσταση ή κάποια κινηματογραφική προβολή, ή έστω μια συναυλία. Ζήτησαν από την Διευθύντρια των φυλακών την Κλαούντια Πατρίσια Γκιράλντο Όσσα, να τους αφήσει να κάνουν ένα πάρτι. Ένα πάρτι με μουσική φαγητό και αλκοόλ.

Η διεύθυνση έκανε το αίτημα τους δεκτό και σε λίγες ημέρες όλα ήταν έτοιμα για το πάρτι. Λίγο πριν ξεκινήσει η Διευθύντρια κατέβηκε στο προαύλιο σε μια εξέδρα που είχε στηθεί για να μιλήσει στους εκατοντάδες κρατούμενους.

Η φήμη της Κλαούντια Πατρίσια, άγγιζε τα όρια του τρόμου ακόμη και για τους σκληρότερους βαρυποινίτες. Έριχνε ποινές και απομόνωση με το παραμικρό παράπτωμα και γενικά δύσκολα προσέγγιζε κάποιος το γραφείο της, ακόμη και οι προνομιούχοι φυλακισμένοι που το καθάριζαν. Το πιθανότερο ήταν να βρεθεί με μια επιπλέον ποινή.

Οι φυλακισμένοι τα έχασαν. Είδαν μια ξανθιά, με ένα στενό μαύρο παντελόνι, και μια λευκή μπλούζα με τους ώμους έξω, να ανεβαίνει στην εξέδρα και να τους μιλάει. Αμέσως άρχισαν να σφυρίζουν και της ζήτησαν τον πρώτο χορό να τον χορέψει εκείνη.

Λίγο η ατμόσφαιρα, λίγο τα εκατοντάδες βλέμματα επάνω της, η Κλαούντια δέχτηκε. Και όχι μόνο δέχτηκε αλλά τους χάρισε ένα χορό που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Με το Λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο της, άρχισε να λικνίζεται αισθησιακά. Κάθε κίνηση των γοφών του κορμιού, κάθε σπάσιμο της μέσης της και ακούγονταν βαριές ανάσες ανάμεσα από το πλήθος.

Και η Κλαούντια έδειχνε να το απολαμβάνει. Οι φρουροί επάνω στις στέγες είχαν τρομοκρατηθεί. Με το δάχτυλο στη σκανδάλη και με το μάτι στο στόχαστρο, δεν ήταν σίγουροι πως θα μπορούσαν να σώσουν την διευθύντρια τους εάν η κατάσταση ξέφευγε. Εκείνη όμως συνέχιζε να χορεύει και να ανεβάζει την θερμοκρασία.

Κάποιος τράβηξε φωτογραφίες οι οποίες έφτασαν μέχρι το υπουργείο δικαιοσύνης και ο νέος υπουργός Χόρχε Λοντόνο διέταξε ΕΔΕ ενώ έθεσε σε αργία την διευθύντρια. Αυτή τη στιγμή οι φυλακές της Κολομβίας θεωρούνται από τις σκληρότερες του κόσμου και η πληρότητα τους ξεπερνά το 150%.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:28