search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:53
MENU CLOSE

Θάνος Μικρούτσικος: Κάπνιζα έξι πακέτα τη μέρα-Μου προκάλεσε πρόβλημα στο μάτι!

20.05.2016 19:45
Ανδρέας Μικρούτσικος: Από το Big Brother στο J2US - Media

Για την σχέση του με το τσιγάρο αλλά και το σοβαρό πρόβλημα που παραλίγο να του δημιουργήσει μίλησε μεταξύ άλλων, ο Θάνος Μικρούτσικος σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Down Town».

 

Για την σχέση του με το τσιγάρο αλλά και το σοβαρό πρόβλημα που παραλίγο να του δημιουργήσει μίλησε μεταξύ άλλων, ο Θάνος Μικρούτσικος σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Down Town».

Στην σχετική ερώτηση, ο μουσικοσυνθέτης και πρώην υπουργός, τόνισε:

«Όταν ήμουν φοιτητής στο πανεπιστήμιο, είχα φτάσει να καπνίζω έξι πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Μια μέρα πήγα στον οφθαλμίατρο και μου είπε:

«Είστε σπάνια περίπτωση. Το χαρτί του τσιγάρου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο νεύρο του αριστερού ματιού σας. Αν δεν θέλετε να έχετε σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια σας, πρέπει να κόψετε το τσιγάρο». «Γιατρέ, αν κόψω το τσιγάρο δεν θα μπορέσω να γράψω ποτέ ξανά μουσική» του απάντησα.

Μου πρότεινε να κάνω πούρο ή πίπα. Ξεκίνησα με πίπα. Την άναβα, μου έσβηνε, θύμωσα και στους έξι μήνες της έδωσα μια κλοτσιά και άρχιζα να καπνίζω πούρα Αβάνας. Ακριβό σπορ. Όταν το 1993 έγινα υπουργός Πολιτισμού, το σπορ αυτό έγινε εκτός από ακριβό και επικίνδυνο. Ήταν πρόκληση τα χρήματα που έπρεπε να ξοδεύω για τα πούρα, ακόμη και αν τα είχα. Έτσι ξαναμπήκε στη ζωή μου η πίπα.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:52