16/01/2019 11:27:30
30.11.2009

Ώρα για zapping

Εντάξει, βρε Βάσω,

* Ανοίγει η ψαλίδα, κλείνει η ψαλίδα.

* Συμφωνώ ότι υπάρχουν και χειρότερα, όπως, ας πούμε, το μεγάλο μαλλιοτράβηγμα των λοιμωξιολόγων στην καμπούρα μας. Βήξε, ανάσανε, Βάσω μου, να δω πώς πας από πνευμόνια και στο καπάκι κάνε και ένα τροχάδην επιτόπου να δω αν λαχανιάζεις κι αν παθαίνεις τίποτα κράμπες και τραβήγματα, χρατς.

* Κι αν ρωτάς για μένα, εγώ ακόμη τραβιέμαι με τον φαρμακοποιό που δεν μου δίνει ταμιφλού και με τη Τζένη Μπαλατσινού που δεν λέει να σηκωθεί από το έδρανο να δουν οι ξυλάγγουρες τι εστί φυσική τσαχπινιά και χάρη. Να, γι’ αυτό κι εγώ βαδίζω εκ του ασφαλούς και συμπλέω αρμονικά μόνο με την ταξιτζού Βίκυ Σταυροπούλου, που όσο να ’ναι είμαστε και στα ίδια κιλά. Να μη με λένε taxi girl αν ξαναγκρινιάξω για τις αυξήσεις στο κόμιστρο και τη μανία του πάσα ένα ταρίφα με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και το λαϊκό ρεπερτόριο.

* Έστω κι έτσι, με ταξίμια και τσαλίμια και αμανετζίδικα του σωρού θα φτάσουμε, Βάσω, κάποια στιγμή σπιτάκι μας, όπου μας περιμένει το καινούργιο σίριαλ του Χάρη Ρώμα. Μα τι αναποδιά και τούτη; Μετά την καθοδική πορεία του «Δόκτορος Ρούλη» τείνω να πιστέψω ότι δεν είναι ο ίδιος αλλά το κανάλι του που τον γκαντεμιάζει και δεν τον αφήνει να σταυρώσει διψήφιο, μετά από το αλήστου μνήμης «Καφέ της Χαράς».

* Κι όμως, εγώ είχα χαρεί που ξαναγύρισε στο πρόγραμμα, γιατί, όσο να ’ναι, ταυτίζομαι με την κλάση μου, Βάσω, και κατά βάσιν θέλω το καλό της. Κατά τα άλλα, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου και σ’ αυτό δεν φταίνε διόλου η Ντόρα και ο Σαμαράς. Ίσα ίσα που όταν τους βλέπω να αντιδικούν και να διαγκωνίζονται, σαν τον Ντάφι Ντακ με τον Έλμερ Φαντ, η φαντασία μου εξάπτεται και φτάνει μέχρι την επόμενη μέρα, τότε που ο ένας από τους δυο θα πάρει τον Άρη ή τον Δημήτρη του και θα πάει γι’ άλλες πολιτείες ερωτικές. Εμείς να δω τι θα κάνουμε, που θα ξαναπέσουμε τότε στην ανάγκη της Σίσυς Χρηστίδου και των ξαναμμένων αγκρικολάρουμ της.

Η ποντικίνα των καναλιών

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.