search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 02:10
MENU CLOSE

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 63χρονου, που είχε βρεθεί σε καταψύκτη-Ένταλμα για τη σύζυγο του

05.06.2016 05:43
Μπρoστά στα μάτια του 12χρονου γιου του σκότωσαν και κατέψυξαν τον 63χρονο ναυτικό - Media

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η πολύκροτη υπόθεση που αφορά στη δολοφονία 63χρονου Ελληνα ναυτικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 12 Ιανουαρίου 2016, μέσα σε καταψύκτη στο διαμέρισμά του, στην Καλλιθέα. 

 

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η πολύκροτη υπόθεση που αφορά στη δολοφονία 63χρονου Ελληνα ναυτικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 12 Ιανουαρίου 2016, μέσα σε καταψύκτη στο διαμέρισμά του, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο άτυχος ναυτικός είχε βρει ασφυκτικό θάνατο, από απόφραξη της αναπνευστικής οδού.

Δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι η 49χρονη πρώην σύζυγος του θύματος, υπήκοος Βουλγαρίας, μια 26χρονη ομοεθνής της, η οποία συνελήφθη στην Αθήνα και ένας Ρουμάνος 29 ετών. Για την πρώην σύζυγο του 63χρονου και τον Ρουμάνο εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Στην ίδια υπόθεση, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία, είναι και ένας 32χρονος Βούλγαρος, έγκλειστος ήδη στις φυλακές Νιγρίτας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου εξελίχθηκε ως εξής: Προκειμένου να διαπράξει την ανθρωποκτονία, η σύζυγος του θύματος ζήτησε τη βοήθεια της  26χρονης, η οποία της σύστησε για το σκοπό αυτό τον 29χρονο υπήκοο Ρουμανίας, καθώς και δύο άγνωστους ομοεθνείς του.

Αρχές Ιανουαρίου του 2015 όλοι οι ανωτέρω μετέβησαν στην Καλλιθέα, στο διαμέρισμα της 49χρονης, η οποία κάλεσε το θύμα να την επισκεφθεί προφασιζόμενη κάποιο ενδοοικογενειακό πρόβλημα. Όταν ο 62χρονος εισήλθε στο διαμέρισμα τον χτύπησαν, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και του κάλυψαν το κεφάλι με πανί. Στη συνέχεια μετέβησαν στην οικία του θύματος προκειμένου να αφαιρέσουν χρήματα και τιμαλφή.

Μετά την ανθρωποκτονία η 49χρονη έψαχνε να αγοράσει έναν καταψύκτη,τον οποίο μετέφερε στο διαμέρισμά της ο 32χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και στη συνέχεια από κοινού, τοποθέτησαν εντός αυτού, τη σορό του θύματος.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02