search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:02
MENU CLOSE

Με 3 διακρίσεις η WIND Hellas στα EVENT AWARDS 2016

06.06.2016 12:05
Με 3 διακρίσεις η WIND Hellas στα EVENT AWARDS 2016 - Media

Mε 3 βραβεία, 1 χρυσό και 2 ασημένια, ξεχώρισε η WIND στην τελετή απονομής των Event Awards που διοργάνωσε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.

 

Mε 3 βραβεία, 1 χρυσό και 2 ασημένια, ξεχώρισε η WIND στην τελετή απονομής των Event Awards που διοργάνωσε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τις εταιρίες BTL επικοινωνίας, WEST, Sales Promotion Center και Spicy Communication, η εταιρία διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες:

BEST CORPORATE EVENTS

1 Χρυσό και 1 Ασημένιο στην κατηγορία Εταιρικό συνέδριο Best Corporate Awards για 2 εταιρικά συνέδρια που υλοποιήθηκαν με επιτυχία για την επίτευξη των στόχων της εταιρίας. Η δημιουργική σύλληψη και ερμηνεία της μάρκας μετέτρεψαν μια εταιρική δραστηριότητα σε εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών την οποία απόλαυσαν όλοι εργαζόμενοι στην εμπορική διεύθυνση της εταιρίας.

BEST BRAND / PRODUCT EVENTS

Ασημένιο βραβείο για την κατηγορία Brand Event που υλοποιήθηκε για τη χορηγία των αγώνων δρόμου Run Greece σε 7 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η ανάπτυξη σχέσεων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης, τα τοπικά ΜΜΕ, η ενεργοποίηση των καταστημάτων WIND με αποκλειστικές προσφορές, η σήμανση και προώθηση της μάρκας σε όλες τις πόλεις του έτρεξε το Run Greece, ήταν ενέργειες που ξεχώρισαν σε μια κατηγορία με αυστηρά κριτήρια.

Η WIND συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στη φρέσκια ματιά και τις δημιουργικές ιδέες αναδεικνύοντας στιγμές στη ζωή και την καθημερινότητα που έχουν αξία, τονίζοντας: «Η ζωή δεν μετριέται σε MB. Ζήσε την χωρίς να τα μετράς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:01