search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:03
MENU CLOSE

Συμπλοκές με δακρυγόνα λίγο πριν τη σέντρα του Euro (Photos – Video)

10.06.2016 07:26
Συμπλοκές με δακρυγόνα λίγο πριν τη σέντρα του Euro (Photos - Video) - Media

 

Συμπλοκές σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Μασσαλία μεταξύ περίπου 200 Άγγλων φιλάθλων και αστυνομικών δυνάμεων λίγες ώρες πριν την σέντρα του Euro 2016.

 

Συμπλοκές σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Μασσαλία μεταξύ περίπου 200 Άγγλων φιλάθλων και αστυνομικών δυνάμεων λίγες ώρες πριν την σέντρα του Euro 2016.

Οι Άγγλοι, οι οποίο βρίσκονται στη Μασσαλία λόγω του αγώνα του Σαββάτου μεταξύ Αγγλίας και Ρωσίας, συγκρούστηκαν με ντόπιους. Η αστυνομία της πόλης επενέβη με δακρυγόνα και ακολούθησε πανζουρλισμός. Οι φίλαθλοι αρχισαν να πετάνε καρέκλες, άδεια μπουκάλια και να ανταλλάζουν μπουνιές.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές οι Άγγλοι οπαδοί βρίσκονταν σε μια πάμπ στο παλιό λιμάνι της πόλης όταν δέχθηκαν επίθεση, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες από τις συμπλοκές τραυματίστηκε ένας από τους φιλάθλους χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από τις γαλλικές αρχές οι οποίες ακόμη δεν έχουν εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33