search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:08
MENU CLOSE

Χάθηκε 7χρονος σε φαράγγι στην Αχαΐα – Οι γονείς είπαν ότι έπεσε από γέφυρα

19.06.2016 13:39
Περιπέτεια για 20χρονο - Έπεσε στο φαράγγι! - Media

Σε εξέλιξη είναι από τις 2 το μεσημέρι μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 10 πυροσβέστες και 5 οχήματα, της ΕΜΑΚ με 5μελές πλήρωμα και της αστυνομίας,  στο φαράγγι του Βουραϊκού, όπου ένα μικρό 7χρονο παιδί έχει χαθεί, κοντά στην θέση «Σιφώνι»

 

Σε εξέλιξη είναι από τις 2 το μεσημέρι μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 10 πυροσβέστες και 5 οχήματα, της ΕΜΑΚ με 5μελές  πλήρωμα, της αστυνομίας, στο φαράγγι του Βουραϊκού, όπου ένα μικρό 7χρονο παιδί έχει χαθεί, κοντά στην θέση «Σιφώνι». Στο σημείο δρα και ομάδα δυτών η οποία ερευνά το ποτάμι. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς του που έκαναν μαζί του πεζοπορία, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το έχασαν από το οπτικό τους πεδίο, καθώς το παιδί έπεσε από την γέφυρα..

Οι έρευνες έχουν εντοπιστεί λίγο πιο πάνω από τη θέση «Δικαστήρια» στο 7ο-8ο χλμ. της σιδηροδρομικής γραμμής, ενώ οι προσπάθειες της ΕΜΑΚ να εντοπίσει το αγόρι παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα άκαρπες. 

 

 

Πηγή: patrastimes.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:04