Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη, κανένα γλυκό δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα παγωτάκι.
Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη, κανένα γλυκό δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα παγωτάκι.
Φτιάχνουμε το δικό μας, σπιτικό παγωτό και του προσθέτουμε μπισκότα Oreo.
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 κουτί φυτική σαντιγύ
1 βανίλια
1 πακέτο μπισκότα Oreo
1 ώρα πριν ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το παγωτό, βάζουμε στην κατάψυξη το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο και τη φυτική συνταγή.
Σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
Κατόπιν, χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική σαντιγύ για 5-6 λεπτά, σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει καλά.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ και το ζαχαρούχο.
Προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε έως ότου ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα.
Τέλος, ρίχνουμε και τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύουμε με μεγάλο κουτάλι.
Βάζουμε το παγωτό σε μεταλλικό μπολ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 6-7 ώρες.
Ενδιάμεσα, το βγάζουμε 1-2 φορές από την κατάψυξη και το ανακατεύουμε με κουτάλι για να γίνει πιο ελαφρύ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.