search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 00:57
MENU CLOSE

Fokas: Από το Βατούμ στην Ερμού και από τα κέρδη στο λουκέτο

23.06.2016 08:01
Ένταση στα ανοιχτά της Κύπρου: Μια ανάσα από το «Barbaros» η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» - Media

Κλικάροντας κάποιος παλιότερα το fokas.gr έβλεπε φανταχτερά και εντυπωσιακά ενδύματα και υποδήματα, για όλα τα γούστα, αλλά και για όλα τα βαλάντια. Σήμερα αυτό που αντικρίζει είναι το μήνυμα «domain for sale». 

 

Κλικάροντας κάποιος παλιότερα το fokas.gr έβλεπε φανταχτερά και εντυπωσιακά ενδύματα και υποδήματα, για όλα τα γούστα, αλλά και για όλα τα βαλάντια. Σήμερα αυτό που αντικρίζει είναι το μήνυμα «domain for sale». Είναι κι αυτό ένα από τα τελευταία απομεινάρια της Fokas, της άλλοτε κραταιάς εταιρείας ένδυσης και υπόδησης, η οποία προ διετίας οδηγήθηκε σε πτώχευση από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Στο αμέσως ερχόμενο διάστημα, αρχίζουν οι πλειστηριασμοί αντικειμένων και εξοπλισμού που παρέμειναν στα κλειστά και σκονισμένα καταστήματα της Fokas. Θα είναι μια διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί διαδοχικά, ανά εβδομάδα, έως ότου βρεθούν οι αγοραστές που θα ενδιαφερθούν να τα αποκτήσουν. Πόρτες, ράφια, επιφάνειες εργασίας, καθρέπτες, τραπέζια, καρέκλες, βιβλιοθήκες είναι μόνο μερικά από τα τελευταία «ενθύμια» της εταιρείας που εκπλειστηριάζονται στο γραφείο πτωχεύσεων του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 00:53